diumenge, 27 de maig del 2012

Nosaltres tornem!


Tornem?
Sí, i tant que tornem! Tenim ganes de tornar a casa però us ho volem explicar.
A nosaltres ens han agradat molt les activitats del projecte i ens ho hem passat molt bé. Conèixer gent de les altres escoles és apassionant. Ho vam descobrir en la primera activitat , veient les presentacions. Ens ho vam passar molt bé i va ser com una aventura triar com arribaríem a l’illa B. És un projecte de molta imaginació: com seria l’illa i els seus habitants... i d’àixò en vam fer un póster. Hi vam posar una colla de cascades perquè cadascú treballés la seva imaginació.
Finalment vam preparar la trobada a Badalona. Dibuixant un dimoni que després va formar part amb tots els altres d’un póster que tenim a la classe. A la trobada, quan vam fer el ball, vam tenir molt d’èxit convidant a altres nens a participar.  I després ens ho vam passar molt bé en la gimcama de jocs. Després de dinar i ben cansats ens en vam tornar cap a l’escola pensant en l’encàrrec de’n Rodaminah: volem tornar? Com que encara necessitàvem una mica més d’emoció a l’arribada a Montserrat ens va sorprendre una pedregada que ens va obligar a córrer sobre un munt de pedretes de gel. I això no era pas imaginari.
Però tot i això preferim tornar a casa. Perquè estem molt bé amb les nostres famílies: pares i mares, germans i germanes. També trobaríem a faltar les nostres coses quotidianes, algunes de més importants i d’altres de més... i també les coses que fem cada dia i que ens agraden molt. El món imaginari és important per uns dies, però la vida real és molt millor.
Això sí, ens ha agradat fer coses junts i participar amb altres nens i nenes de les escoles del projecte.

2 comentaris:

 1. Ens agrada veure que penseu igual que nosaltres: l'estada a Bongoh ha estat fantàstica!... però encara que tornem... mai podrem oblidar les aventures que hem compartit.

  ResponElimina
 2. Hola bongohnians.
  Com esteu!
  Esperem que us hagi agradat el projecte
  Bongoh igual que a nosaltres!
  Us desitgem unes bones vacances
  i que passeu un bon estiu.
  Gràcies per tot...records a tothom i a Rodaminah.
  A10 des del cole Sant Andreu.

  ResponElimina