diumenge, 22 de gener de 2012

ARRIBADA A L'ILLA "N"

L’altre dia estàvem fent classe de Coneixement del Medi, era l’última hora del dia i la Carme havia d’anunciar alguna cosa. Va resultar ser una excursió al mar, aniríem en vaixell i podríem jugar amb pistoles d’aigua! La sortida tenia bona pinta.
Va donar la circular. Havíem de portar crema solar, banyador, pistoles d’aigua, roba de carrer de recanvi, bambes, xancletes i una gorra. Seria el 27 de juny i només havíem de pagar 3€.

El dia de l’excursió estàvem molt contents perquè ho passaríem genial en aquella meravellosa sortida al mar. Vam arribar ben d’hora al Port de Barcelona i per fi vam pujar a un magnífic vaixell, semblava de pel•lícula! Quan tota la classe havia pujat es va posar en marxa. Al principi tot anava bé, però de sobte van començar a passar coses estranyes. Un vent molt fort ens empentava i vam haver de posar-nos sota cobert perquè no podíem estar a la coberta. Un fred gelat envaïa tot el vaixell… I quan semblava que tot havia acabat, una ona gegant se’ns va empassar!
No sabem quan de temps va passar, només recordem la imatge d’una balena gegant amenaçant-nos amb la seva bocassa; pensàvem que se’ns menjaria, però per sort va passar de llarg.
I quan tot estava ja ben fosc, l’ona ens va escopir sobre una bonica platja de sorra blanca. Havíem arribat, no sabíem on, sans i estalvis.
Quina seria aquella platja? L’únic que sabíem és que mai havíem estat allà i que semblava una illa amb forma d’N!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada