divendres, 20 de gener de 2012

Arribada a l'illa G

El divendres a primera hora de la tarda, mentre feiem socials, estàvem tots corregint les activitats de la pissarra digital quan, de sobte, unes lletres grans van il·luminar tota la pantalla. Una forta ventada ens va apropar a la pantalla i aquesta ens va xuclar.

Un cop va parar de bufar el vent, vam notar que quèiem. Quina sorpresa! Tots vam aparèixer en una platja, companys i mestres. Allà a prop hi havien uns donuts inflables. Els vam començar a inflar i… cap a l’aigua!

No van passar ni dos minuts quan ens vam trobar volant pel cel. Els professors van començar a cridar: “Nois, nois, feu una mossegada al donut i el desinflareu”. Nosaltres els vam fer cas i vam començar a baixar fins a caure dins el mar envoltats per un munt d’animals meravellosos.

Nedant, nedant, vam travessar piranyes, taurons, peixos pallasso i molts altres animals marins.

Finalment, vam veure un conjunct d’illes amb forma de lletres, la B, la O, la N, la G i la H. Vam parar-nos a l’illa amb forma de lletra G.

Quin viatge havíem superat! Però el millor encara havia d’arribar.

Passejant per l’illa vèiem uns personatges molt peculiars que portaven unes samarretes que deien “Bongoh”. Un d’ells es va acostar a nosaltres i ens va donar la benvinguda. Es deia Rodaminah i ens va explicar que acabàvem d’arribar a l’illa G de l’arxipèlag Bongoh. Va afegir que viuríem grans aventures i ens ho passaríem molt bé.

Què va pasar després? Quines són aquestes aventures que ens deia en Rodaminah?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada